Hjørring Revyen

Tur til Hjørring Revyen på Vendsyssel Teater

Dejlig sommeraften, super god revy,, masser af grin og sjov med “bid” i, lækker mad “Hos Uffe”, samvær med en hel masse skønne mennesker. Helt igennem en rigtig dejlig aften. Det må vi bestemt gøre om igen til næste år. Tur til Hjørring Revyen med Sæby Borgerforening juli 2019.
Hjørring Revyen 2019. medvirkende: PREBEN KRISTENSE, TRINE GADEBER, CARSTEN SVENDSEN, KASPER LE FEVRE, HENRIK BALOO ANDERSEN ANNE SOFIE ESPERSEN er desværre forhindret pga. sygdom

Se filmen:

Sæby Borgerforening - Tur til Hjørring Revyen