Sankthansaften

Sankthansaften 2019

Sæby Borgerforening og Lions Club inviterede igen i år til en festlig Sankthans-aften på området ved Roklubben på Sæby Havn

Søndag den 23. juni

I løbet af aftenen blev der afholdt det traditionsrige “andevæddeløb” og der var musik fra bl.a. Sæbygarden

Man kunne købe både vafler og pølser, ligesom der også vil var hoppepude og snobrød til børnene

Aftenen sluttede af med Sankthansbål på stranden

En dejlig sommeraften med høj sol og en rigtig hyggelig stemning

Vi siger tak for en dejlig aften

F.v. Karl Ove, Bjarne og Helmuth ved børnebålet. Sankthansaften 2019. Foto: Anna-Grethe Overby.
En fantastisk dejlig Sankthansaften på Sæby Havn 2019 Foto: Bjarne Kristensen. Copyright.
Pigerne ved vaffelboden. fv. Anna-Grethe, Grethe, Kamma, Inger, Bente og Kirsten. Sankthansaften 2019. Foto: Bjarne Kristensen.
Anderæs på åen ved Sæby Havn. Sankthansaften 2019. Foto: Bjarne Kristensen. Copyright.
Sankthansaften 2019. Foto: Bjarne Kristensen. Copyright.
Så er Heksen klar til Sankthansaften på Sæby Havn. Foto: Anna-Grethe Overby 21. juni 2019
Susanne pynter heksen til Sankthansaften. 2019
Der bliver gjort klar til heksen. 2019
Sæby Borgerforening siger 1000 tak til alle sponsorerne. Uden jeres bidrag, kunne vi ikke have gennemført arrangementet.
Foto: Susanne Dacke 2018
Foto: Carl Erik Pedersen 2018