Fastlavnsfest

blev afviklet af

Sæby Handelsstandsforening, Nordjyske Bank

& Sæby Borgerforening

Der var Sæby Gavekort fra Handelstadsforeningen til kattekongen og dronningen i begge kategorier samt gavekort til bedste/sjoveste udklædte dreng og pige.

Nordjyske Bank serverede lækre fastelavnsboller, saftevand og kaffe til både børn og voksne.

Sæby Borgerforening stod for alt det praktiske på Torvet

Fastelavn på Sæby Torv 2019. Der gøre klar til tøndeslagning. Her. Susanne Dacke, Anna-Grethe Overby og Grethe Hegaard. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Kattekonge: Naja Norman og Frederikke Ramlov. Kattedronning: Victoria Kupetz og Agnes Mie Godtlieb Haugaard. Bedste/flotteste udklædte dreng og pige: Gunnar Andersson og Victoria Kupetz. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Victoria Kupetz (kattedronninge & bedste udklædning hos pigerne) Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Carl Erik Pedersen hjælper med tønden. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Bente Maagard hjælper de mindste Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Bente Maagaard hjælper med tønden. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Anna-Grethe Overby hjælper med tønden. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Bente Maagard, hjælper med tønden. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Så røg bunden..... Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.
Fastelavnsfest på Sæby Torv 2019. Carl Erik Pedersen hjælper med at holde det der er tilbage af tønden. Foto: Bjarne Kristensen, Copyright.