Juletræsfest

Juletræsfest 2017

For 12. år i træk afholdte vi i Sæby Borgerforening juletræsfest for alle borgere i Sæby og omegn. Vi havde en dejlig eftermiddag med julesange og hygge omkring juletræet, og hvor Jonna, vores allesammens nissemor, stod for underholdningen og aktiviteter med børnene.

På indgangsbilletten blev der udtrukket en gevinst, bestående af et års gratis medlemskab af Sæby Borgerforeningen.

Bagefter blev der serveret kaffe, the, sodavand samt æbleskiver og småkager. Endvidere var der bankospil med mange flotte præmier, sponsoreret af Sæby Borgerforening og af mange af byens forretninger og virksomheder.

Som afslutning på en dejlig eftermiddag blev der udleveret en stor slikpose til alle de fremmødte børn.

Der skal lyde en meget stor tak til alle der har sponsoret gaver og som på den måde har bidraget til at gøre arrangementet til en rigtig festlig oplevelse.

En særlig stor tak til:

Hans Ole Kalhøj

Brunø

Langtvedvejens Gartneri

Ravsliberen

Nordjyske Bank

Din Frisør

Super Brugsen

Sparekassen Vendsyssel

Et super flot fuglehus - blev doneret af en anonym giver og blev vundet på indgangsbilletten sammen med blomster fra borderne.

Juletræsfest 2016

Juletræsfest for alle i Sæby og omegn

Vi havde endnu en gang en rigtig dejlig juletræsfest med glade deltagere, hvor bl.a. Sæby Børnekor og nissemor stod for underholdningen.

I forbindelse med afholdelsen af årets juletræsfest vil vi meget gerne  takke alle vores sposorer for de fine bidrag. Vi har modtaget støtte fra disse lokale forretninger og virksomheder:

Advokaterne Torvet

Sparekassen Vendsyssel